Peluang Menang Besar dengan Cabaran Tarian ‘Bey Sobar Bey’ di TikTok

Minyak Masak Kijang Gold dengan kerjasama Kijang Music kini mempersembahkan satu pertandingan yang pasti mengujakan semua peminat tarian dan pencinta muzik! Dengan hadiah wang tunai keseluruhan berjumlah RM5,000, cabaran ‘Bey Sobar Bey’ Freestyle Dance di TikTok ini memberikan anda peluang keemasan untuk menunjukkan bakat tarian anda sambil berpeluang memenangi hadiah yang lumayan.

Lagu viral “Cinta Setandan Pisang” (Bey Sobar Bey) nyanyian Eda Ezrin dan Den Manjo telah mencipta fenomena dengan lebih daripada 10 juta tontonan di YouTube dan merajai carta TikTok sebagai lagu paling popular. Tidak cukup dengan itu, lagu ini juga berjaya menduduki tangga ke-4 dalam carta RIM, menjadikannya salah satu lagu wajib dengar tahun ini.

Hadiah Menarik Menanti Anda! Juara pertandingan akan membawa pulang RM2,500, manakala pemenang tempat kedua akan meraih RM1,000 dan tempat ketiga pula akan mendapat RM500. Bukan itu sahaja, 10 pemenang saguhati juga akan menerima RM100 setiap seorang.

Cara Penyertaan Mudah:

  1. Ikuti Akaun TikTok: Pastikan anda ‘follow’ akaun TikTok @kijangmusic dan @minyakmasakkijanggold1.
  2. Rakam Video Anda: Buat video tarian secara individu atau berkumpulan dengan berlatarbelakangkan lagu “Cinta Setandan Pisang” (Bey Sobar Bey) dengan durasi maksima 1 minit.
  3. Muat Naik Video: Muat naik video anda di akaun TikTok anda dan pastikan anda ‘mention’ @kijangmusic dan @minyakmasakkijanggold1.
  4. Tetapkan Akaun kepada Public: Pastikan profil akaun TikTok anda pada tetapan ‘PUBLIC’.

Pertandingan ini dibuka dari 18 Mei sehingga 18 Jun 2024. Pemenang akan ditentukan berdasarkan kreativiti tarian dan jumlah tontonan video di TikTok oleh panel juri dari Kijang Gold dan Kijang Music. Semua keputusan juri adalah muktamad dan tidak boleh dipertikaikan. Senarai nama pemenang akan diumumkan di akaun TikTok Minyak Masak Kijang Gold & Kijang Music pada 21 Jun 2024.

Inspirasi Tarian: Untuk mendapatkan inspirasi gaya tarian, anda boleh menonton video muzik rasmi “Cinta Setandan Pisang” nyanyian Eda Ezrin dan Den Manjo di pautan ini: Video Muzik Rasmi

Syarat Penyertaan:

Pertandingan ini terbuka kepada semua kecuali pekerja syarikat, pembekal dan syarikat sekutu yang berkaitan dengan Kijang Gold & Kijang Music.

Jadi, tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang untuk menyertai cabaran tarian ‘Bey Sobar Bey’ di TikTok dan rebut hadiah wang tunai yang menarik ini! Sertai sekarang dan tunjukkan bakat tarian anda kepada dunia!