Setia raikan ulang tahun ke-50, anjur konsert bersama Ella

Setia raikan ulang tahun ke-50, anjur konsert bersama Ella

Setia akan meraikan ulang tahunnya yang ke-50 dengan menganjurkan 'Jilid Akhir: Ella Puteri Kota' di di Setia SPICE Penang.

Setia akan meraikan ulang tahunnya yang ke-50 dengan menganjurkan ‘Jilid Akhir: Ella Puteri Kota’ di di Setia SPICE Penang.

PEMAJU hartanah terkemuka, Setia bakal meraikan ulang tahun ke-50 pada tahun 2024 dan bakal menganjurkan banyak program istimewa sebagai memperingati peristiwa penting kepada syarikat tersebut.

Setia dalam satu kenyataan berkata, sebagai permulaan, pihaknya akan bekerjasama dengan ratu rock Malaysia, Ella untuk menganjurkan konsert besar yang akan berlangsung di Setia SPICE Penang hujung minggu ini pada 28 Oktober 2023.

“Selama bertahun-tahun, Setia telah memperluaskan kehadirannya di seluruh dunia dan meletakkan dirinya sebagai jenama antarabangsa yang dipercayai dengan projek antarabangsa di seluruh dunia, merangkumi lokasi iaitu United Kingdom, Singapura, Vietnam, dan Australia.

“Setia bekerjasama dengan Ella, ratu rock wanita legenda Malaysia dalam industri muzik Malaysia untuk meraikan 50 tahun membentuk masa depan dengan komunitinya melalui bahasa muzik sejagat.

Sumber