MR D.I.Y. Plus Kini Dibuka Di Mid Valley Megamall

MR D.I.Y. Plus Kini Dibuka Di Mid Valley Megamall

Warga KL telah berpusu-pusu ke MR. D.I.Y. Oleh kerana skala dan saiznya yang besar, PLUS baharu itu mula diperkenalkan di Mid Valley Megamall sebelum pelancaran rasminya.

MR D.I.Y. PLUS ialah tawaran terbaharu daripada MR D.I.Y. Kumpulan, kedai perkakas rumah. Kedai seluas 30,000 kaki persegi itu memaparkan lebih 20,000 jenis produk yang berbeza dalam lima kategori utama: perkakasan, barangan rumah dan perabot, produk elektrik, alat tulis dan peralatan sukan, antara lain (termasuk mainan, aksesori kereta, barang kemas, kosmetik, makanan dan produk minuman, serta produk penjagaan diri & kesihatan). Pelanggan dan tetamu mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti yang dihoskan di ruang dua tingkat sepanjang acara.

Lebih 200,000 pelanggan telah mengunjungi kedai itu pada bulan pertama sejak dibuka pada 19 Mei 2022. Bercakap pada acara pembukaan rasmi besar-besaran kedai itu hari ini, Ketua Pemasaran Kumpulan MR D.I.Y. Alex Goh berkata, Pelanggan kini bijak dan berpengetahuan. Mereka mahukan nilai, kemudahan kedai sehenti.

Pembukaan MR D.I.Y. PLUS adalah jenama terbaru dalam Kumpulan MR yang turut merangkumi jenama MR yang asli. Jumlah keseluruhan kedai yang dimiliki oleh kumpulan MR kini melebihi 950. “Penyelidikan kami menunjukkan pelanggan pasca-pandemi mahukan lebih banyak jaminan barangan harga terendah dan dengan cara baharu, menyeronokkan dan interaktif – mereka mahukan sesuatu yang menghiburkan,” kata Encik Goh.

Dari 1 hingga 3 Julai 2022, kedai akan menganjurkan pelbagai aktiviti dan promosi berkaitan dengan sambutan pembukaan rasmi ini. Pelanggan yang melawat MR. D.I.Y. PLUS juga boleh mencuba kotak pengalaman DIY unik kedai, yang mewakili MR D.I.Y. pelanggan dari pelbagai latar belakang, untuk masa yang terhad.

Layari laman web, www.mrdiy.com , platform e-dagangnya, www.mrdiy.com.my, dan platform media sosial Facebook dan Instagram, untuk maklumat lanjut tentang MR. D.I.Y. PLUS