ETCM tawar pelan takaful – Sinar Harian

ETCM tawar pelan takaful – Sinar Harian

PELANGGAN Nissan boleh menikmati pelan bayaran bulanan yang menarik untuk  model-model Nissan bermula serendah RM749.

PELANGGAN Nissan boleh menikmati pelan bayaran bulanan yang menarik untuk model-model Nissan bermula serendah RM749.

EDARAN Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) mengumumkan jalinan kerjasama dengan FWD Takaful Berhad yang sebelum ini dikenali sebagai HSBC Amanah Takaful (Malaysia) Berhad.

Tujuan kerjasama tersebut adalah bagi menawarkan pelan perlindungan takaful keluarga FWD Protect Direct percuma selama setahun dengan jumlah perlindungan bernilai RM100,000 kepada pembeli Nissan X- Trail dan Serena S-Hybrid.

FWD Protect Direct merupakan pelan takaful dalam talian yang menawarkan perlindungan penuh buat seisi keluarga dalam satu pelan tunggal.

Menurut satu kenyataan daripada ETCM, pelanggan juga boleh memilih pelan individu, pasangan, keluarga (sehingga dua orang anak) dan ibu atau bapa tunggal (sehingga dua orang anak) untuk pelan tersebut.

“Dengan hanya satu sijil, ia memudahkan pelanggan kerana tidak perlu menguruskan beberapa sijil takaful untuk seisi keluarga.

“Pelanggan yang membeli Nissan X-Trail atau Serena S-Hybrid bermula 1 Februari sehingga 30 April 2020 akan menerima sekeping kad promo FWD Takaful bersama satu kod unik,” kata kenyataan ETCM baru-baru ini.

Selain itu, terdapat juga perincian untuk menebus perlindungan takaful percuma selama setahun menerusi laman web FWD Takaful.

Penebusan mesti dibuat sebelum 30 Mei 2020. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai FWD Protect Direct, layari laman web fwd.com.my/direct/protect-direct.

Sumber