Shopee tawar hadiah bernilai RM5 juta sepanjang Ramadan

Shopee tawar hadiah bernilai RM5 juta sepanjang Ramadan

  • May 7, 2019
  • 0 comments

MENJELANG Ramadan yang bakal menjelang tidak lagi, platform e-dagang, Shopee tidak melepaskan peluang menawarkan jualan murah kepada pelanggannya.

Kempen #RayaDenganShopee itu menawarkan harga runtuh terhebat buat semua pelanggan setia Shopee selama tiga hari bermula 6 hingga 8 Mei ini.

Dalam masa sama, Shopee akan mengadakan jualan Shocking Sale serendah RM1 setiap hari dan hari Rabu dipilih sebagai hari jualan mengejutkan khas buat pelanggan Shopee. Selain itu, pulangan tunai 200 peratus diberikan kepada pelanggan setiap Isnin sebagai Hari Pulangan Tunai.

Bukan itu sahaja, Goyang Shopee bernilai RM5 juta ditawarkan pada setiap hari Jumaat dan menariknya lagi setiap hari, pelanggan juga berpeluang menerima baucer tunai dan hadiah istimewa.

Tiga hari jualan runtuh khas buat pelanggan

Bermula 6 hingga 8 Mei ini, Shopee akan mengadakan Jualan Besar Ramadan selama tiga hari berturut-turut. Pada 6 Mei ini, Shopee akan mengadakan Jualan Big Ramadan, diikuti 7 Mei Jualan Mall dan 8 Mei sebagai hari Jualan Mengejutkan.

Antara yang ditawarkan kepada pelanggan ialah tawaran premium, koleksi khas raya, penghantaran percuma bagi pembelian RM25 ke atas, dan banyak lagi.

Dah nampak Video Goyang Shopee yang viral tu belum?

Cabaran video Goyang Shopee

Anda berpeluang menyertai pertandingan video Goyang Shopee yang menawarkan hadiah bernilai RM10,000 sekarang, hanya perlu merakam video sama ada tarian atau video pendek yang ringkas dan kreatif diiringi dengan lagu Goyang Shopee.

Lagu tersebut boleh dimuat turun dari Youtube Shopee. Video perlu dimuat naik ke akaun Instagram dengan tiga hashtag ini, iaitu #GoyangShopeeContest #RayaDenganShopee #MyShopee

Pihak Shopee akan memilih lima pemenang berdasarkan keaslian dan kreativiti video pada akhir kempen.

Bukan itu sahaja, main Goyang Shopee dan berpeluang menangi Shopee coins, baucer dan hadiah bernilai sehingga RM 5 juta ringgit! Goyang dan menang

Sertai Shopee Quiz dengan lapan (8) soalan setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 12 tengahari. Pemenang berpeluang memenangi sehingga 1,000,000 Shopee Coins setiap sesi.

Seronok, kan? Sambil shopping, siap dapat duit Raya lagi! Raya dengan Shopee, muat turun Shopee sekarang!

Baucer khas buat pelanggan setia dan baru

Bagi pelanggan baru, anda ditawarkan kod promosi “SINAR7” untuk diskaun RM7 dengan perbelanjaan minima sebanyak RM30 sahaja!

Bagi pelanggan yang sedia ada, anda ditawarkan kod promosi “SINAR10” untuk diskaun RM10 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM100!

Baucer ini boleh digunakan di semua Preferred Sellers dan Official Shops Shopee kecuali kategori tiket dan baucer, susu formula dan lampin bayi.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk membeli-belah barang keperluan raya anda di Shopee.

Suka beli-belah, muat turun Shopee sekarang untuk menikmati tawaran hebat ini.Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge