Samsung Galaxy Tab A lebih praktikal

Samsung Galaxy Tab A lebih praktikal

  • August 1, 2019
  • 0 comments

TERBEBAN dengan komputer riba yang berat? Mahukan pengganti yang lebih mudah untuk melancarkan kerja anda dan urusan anak-anak? Samsung Malaysia Electronics ada jawapannya.

Baru-baru ini, jenama peranti terkenal itu memperkenalkan Samsung Galaxy Tab A baharu (2019) yang mampu memberikan penyelesaian satu untuk semua dengan harga yang berpatutan demi keperluan pengguna.

Produk terbaharu tersebut nipis dengan saiz lapan inci yang menjanjikan prestasi cemerlang. Dengan jangka hayat bateri yang lebih tahan lama, prestasi kelajuannya lebih cepat dan lancar selain memiliki tambahan storage.

Bagi pengguna yang multitask, Samsung One UI membolehkan susun atur dua lajur yang membolehkan pengguna melihat lebih banyak kandungan sekali gus.

Di bawah ciri Kids Home, kanak-kanak boleh mengakses kandungan pembelajaran yang tersedia dalam mod selamat dan pada masa sama, ibu bapa boleh menetapkan had waktu bermain tablet anak-anak mereka.

Selain fungsi yang praktikal, Samsung Galaxy Tab A didatangkan dalam dua warna metalik premium iaitu hitam dan perak. Ia menawarkan pengalaman tontonan yang lebih luas dan lebih selesa yang hanya memerlukan satu tangan sahaja untuk mengendalikannya.

Untuk info lanjut, boleh layari https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-a-2019-t295/SM-T295NZSAXME/Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge