Promosi Aidilfitri Ford Ranger

Promosi Aidilfitri Ford Ranger

  • May 21, 2019
  • 0 comments

SIME Darby Auto ConneXion (SDAC), pengedar tunggal Ford di Malaysia mengumumkan jualan promosi sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ini.

Bermula dari 1 Mei sehingga 30 Jun 2019, pelanggan boleh memiliki Ford Ranger dengan bayaran ansuran serendah RM436 sebulan dengan penjimatan sehingga RM11,000. Kadar pinjaman serendah sifar peratus juga turut ditawarkan kepada yang layak.

Pengarah Urusan Sime Darby Auto ConneXion, Syed Ahmad Muzri Syed Faiz berkata, sepanjang dua bulan tempoh promosi tersebut, 30 pelanggan berpeluang untuk memenangi barangan elektrik bernilai sehingga RM2,000 setiap satu terdiri daripada TV pintar, peti sejuk, mesin basuh dan tablet.

“Kami mahu memberikan pengalaman pemilikan yang terbaik bagi meringankan beban tanggungan pada hari raya ini. “Promosi kami membenarkan bayaran ansuran bulanan yang rendah dengan kadar pinjaman serendah sifar peratus, disertakan dengan rebat tunai dan hadiah-hadiah menarik,” katanya.

Diiktiraf sebagai Built Ford Tough dengan perincian dalaman seumpama sebuah kereta, Ranger dilengkapi dengan rangkaian teknologi pintar yang kebanyakannya adalah yang pertama dan tunggal dalam segmen tersebut.

Gabungan semua ciri itu membolehkan Ranger memenuhi keperluan dan gaya hidup untuk setiap segmen dalam pasaran. Ranger juga didatangkan dengan pengalaman pemilikan yang hebat dan jaminan pengeluar selama tiga tahun atau sehingga 100,000 km, yang mana dahulu.

Ranger yang telah memenangi pelbagai anugerah boleh didapati dalam sembilan varian merangkumi Ranger Raptor yang direka khusus untuk kelajuan tinggi dan pemanduan lasak, Ranger Wildtrak dari siri premium, juga XLT Plus, XLT dan XL yang versatil.Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge