ARVIA dianugerahkan ‘Most Trusted Brand’

ARVIA dianugerahkan ‘Most Trusted Brand’

Ahmad (tengah) menyampaikan anugerah 'Most Trusted Brand’ kepada Ahmad Najib (kiri) di Islamic Distinguished Entrepreneur Award (IDEA Award) 2023 yang diadakan di Kuala Lumpur, baru- baru ini.

Ahmad (tengah) menyampaikan anugerah ‘Most Trusted Brand’ kepada Ahmad Najib (kiri) di Islamic Distinguished Entrepreneur Award (IDEA Award) 2023 yang diadakan di Kuala Lumpur, baru- baru ini.

JENAMA terkemuka, ARVIA yang dimiliki oleh peneraju teknologi audiovisual, Israk Solutions Sdn. Bhd. (Israk Solutions) telah dianugerahkan ‘Most Trusted Brand’ di Islamic Distinguished Entrepreneur Award (IDEA Award) 2023 yang diadakan di Kuala Lumpur, baru- baru ini.

Anugerah berprestij itu mengiktiraf komitmen ARVIA dalam mempertahankan standard keunggulan yang tinggi dan pengaruh positifnya dalam komuniti.

Sebagai jenama di sebalik pelbagai inovasi AV, termasuk papan interaktif pintar, penyelesaian tanda digital, perjumpaan video, dan penyelesaian bilik darjah pintar, ARVIA dikenali kerana menetapkan garis panduan keunggulan teknologi.

Komitmen jenama itu terhadap kualiti dan inovasi telah mengukuhkan reputasinya sebagai pemimpin industri.

Sumber