Firefly Park Resort

Firefly Park Resort

Spread the love

Firefly Park Resort

Firefly Park Resort terletak di Bukit Bimbing Kuala Selangor. Di sini, daya tarikan utama adalah kelip-kelip. Pengunjung akan dibawa ke dunia yang penuh kelip-kelip dengan menaiki bot. Kelip- kelip adalah sejenis serangga yang mengeluarkan cahaya dibadan dan bergerak secara berkumpulan. Pengunjung boleh melihat keindahan ciptaan tuhan ini selepas matahari terbenam.

Kepada pengunjung yang tidak mempunyai tempat penginapan, jangan risau kerana Firefly Park ini turut menyediakan chalet. Tempahan harus dibuat terlebih dahulu bagi mengelakkan “full book”. Di sini terdapat 12 unit buah chalet. Setiap unit terdiri daripada 2 bilik untuk 4 orang. Bilik ini juga menyediakan kemudahan penghawa dingin,tv ,kipas siling,bilik mandi dan pemanas air.

Kemudahan lain adalah seperti dewan yang boleh memuatkan 40 orang dalam satu masa, restoran makanan laut masakan cina halal, peralatan BBQ, tempat letak kereta yang luas dan taman permainan kanak-kanak.

Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi ditalian:
The Resort
FIREFLY PARK RESORT (KS) SDN BHD

Alamat                    : Jalan Haji Omar, Kampung Bukit Belimbing, 45000 Kuala Selangor, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
Tel                             : 603-3260 1208
Fax                            : 603-3260 1234
Nombor restoran: 6019- 669 1398

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge