6.6 Jualan Paling Wow di Lazada Kini Bermula!

Bersiap sedia untuk menjelajah syurga membeli-belah! 6.6 Jualan Paling Wow Lazada bakal menggegarkan dunia e-dagang bermula 5 Jun (8PM) hingga 8 Jun 2024. Dengan tawaran menarik yang meliputi segala kategori dan jenama, pengguna akan diberikan dengan tawaran harga terbaik, diskaun hebat, dan pakej eksklusif. Daripada produk kecantikan hingga barangan dapur, pakaian hingga barangan rumah, jangan lepaskan peluang istimewa ini untuk memuaskan nafsu membeli anda!

Khazanah Fesyen dan Kecantikan

Dalam mencari gaya terkini atau menambah koleksi kecantikan, Jualan Paling Wow 6.6 menawarkan pelbagai pilihan jenama dan produk. Dari pakaian hingga produk kecantikan, anda akan menemui jenama ternama seperti AVEDA, Beauty of Joseon, SKINTIFIC, dan L’Occitane. Nikmati penjimatan yang menarik dan manfaatkan harga yang berbaloi!

Harga Sentiasa Lebih Baik

Lazada menawarkan Jaminan Harga Terendah, memastikan pembeli sentiasa mendapat harga terbaik berbanding platform lain. Dalam pengesahan ini, Lazada akan mengembalikan 120% perbezaan harga kepada pembeli jika mereka menemui produk yang sama pada harga lebih rendah di tempat lain. Cukup rujuk tag Jaminan Harga Terendah pada butiran produk untuk mengesahkan dan berbelanja dengan yakin!

Jimat lebih dengan membeli dengan bijak!

Selain Crazy Mega Brand Offer yang tersedia setiap hari dengan diskaun hingga 80%, para pengguna yang bijak dan cermat harus memperhatikan tawaran mengejut LazFlash. Menampilkan jenama global terkenal seperti Oppo, Ogawa, Xiaomi, Le Creuset, Trapo, DJI, Sony, Vivo, dan banyak lagi, tawaran terhad ini memberikan nilai luar biasa dengan penjimatan lebih besar sehingga 90% pada produk jenama ikonik dari LazMall dan pilihan pasaran tempatan.

Pengguna LazCoins juga akan menikmati tawaran istimewa pada 6.6 ini, di mana mereka boleh mendapat diskaun yang lebih banyak untuk membeli produk kegemaran mereka di saluran LazCoins. Dengan ganjaran yang dipertingkatkan bagi “check-in” harian, pembeli yang turut daftar masuk ke saluran LazCoins setiap hari dari 3 hingga 8 Jun akan berpeluang memperoleh sehingga 660 LazCoins (bernilai RM6.60).

Dapatkan Lebih Banyak Diskaun

Untuk meningkatkan dan memaksimumkan penjimatan ketika berbelanja, pastikan anda sentiasa mengumpul baucar dari platform dan kedai kegemaran anda. Baucar ini boleh digabungkan dengan LazCoins dan LazCash untuk mengurangkan jumlah pembelian anda. LazCash boleh diperoleh melalui pelbagai misi harian di aplikasi mudah alih Lazada, serta semasa berbelanja, menulis ulasan, bermain permainan, atau melayari tab “Like“.

Pada 6.6, Lazada memperkenalkan mekanik permainan baru bernama Tap & Win, yang boleh diakses melalui saluran Baucar. Pelanggan berpeluang bermain Tap & Win dua kali sehari semasa tempoh jualan untuk memenangi baucar, LazCash, dan hadiah-hadiah lain. Mereka juga mendapat peluang tambahan untuk bermain dengan berkongsi permainan ini dengan rakan-rakan. Selain itu, pemain boleh mengumpul kepingan puzzle untuk menebus barangan atau baucar, dengan Hadiah Utama yang menarik pada Jumaat, 7 Jun 2024.

Mulai dari 26 Mei hingga 5 Jun, anda boleh bekerjasama dengan rakan-rakan dalam permainan papan Lazzie Star di aplikasi mudah alih Lazada. Tugas-tugas permainan yang diselesaikan, tenaga lawan yang diragut, dan dadu yang dilemparkan akan membawa anda lebih banyak LazCash yang boleh ditukar dan digunakan semasa 6.6 Jualan Paling Wow.

Beli-Belah Tanpa Rasa Ragu-Ragu di Lazada

Dengan liputan yang meluas merangkumi semua kategori, polisi Change of Mind Lazada melindungi pembeli dan membolehkan pemulangan produk yang mudah dan percuma untuk produk yang layak – tanpa sebarang soalan! Nikmati tempoh pemulangan sehingga 30 hari untuk pembelian dari LazMall dan 7 hari bagi kebanyakan penjual, memberikan anda kebebasan untuk membeli-belah dengan lebih yakin dan tenang!

Dengan begitu banyak tawaran yang tiada tandingan dan promosi eksklusif, inilah masa terbaik untuk berbelanja di Lazada. Ambil kesempatan daripada jualan mega pertengahan tahun ini dan jangan lepaskan penjimatan yang luar biasa!

Untuk maklumat lanjut mengenai 6.6 Jualan Paling Wow, semak aplikasi Lazada atau klik pada pautan ini untuk maklumat lanjut.