CHINA TREASURES RAMADHAN DINNER INDULGENCE

Benar dengan temanya, pelbagai pilihan masakan yang luar biasa untuk Buffet Ramadhan tahun ini dibuat dengan teliti oleh Pastry Chef SDCC, Mohd Nordin bin Abdullah. Buah buatan ini mempunyai pelbagai kegemaran rakyat Malaysia yang harum yang boleh diharapkan seperti udang sambal petang petai, bubur lambuk berherba, kambing seluruh panggang, dan kolam kacang khas.

Terdapat juga 30 buah stesen pameran yang menawarkan masakan yang berbeza seperti sup berempah, laksam Kelantan, masakan kawah, lidah bakar, tempayan Roasted Chicken, teppanyaki, pelbagai sushi dan shashimi, sizzlers, hotplates, dan pelbagai cucur.

Di samping pilihan biasa, nikmati pelbagai hidangan tandatangan setiap hari Jumaat dan Sabtu seperti siput sedut, otak-otak sotong sumbat, kambing saffron panggang dengan beras kunyit, dan ketam cili gaya Cina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *