Gintell buka bilik pameran ke-105 di Malaysia

Gintell buka bilik pameran ke-105 di Malaysia

SHAH ALAM – Pembekal terkemuka dalam pasaran produk penjagaan kesihatan di Malaysia, Gintell telah membuka bilik pameran baharunya yang ke-105 di Malaysia yang terletak di pusat membeli-belah Pavilion Bukit Jalil pada akhir Disember lalu.

Gintell dalam satu kenyataan berkata, bilik pameran itu dilengkapi dengan pelbagai rangkaian produk termasuk kerusi urut, peralatan kecergasan seperti treadmill dan basikal kecergasan serta alat urut mudah alih.

“Sempena promosi tahun baru, Gintell juga menawarkan rebat sehingga 55 peratus untuk semua rangkaian produk. Ia bertujuan memberikan kemudahan kepada pelanggan menikmati promosi menarik untuk kerusi urut, siri kecergasan seperti treadmill dan basikal kecergasan, juga tukang urut mudah alih,” jelas kenyataan itu.

Menurut kenyataan itu, antara tetamu yang hadir pada perasmian pembukaan bilik pameran itu ialah Duta jenama Gintell, Amber Chia dan Datuk Jalaluddin Hassan, manakala duta Gintell Live, Umance, dan personaliti televisyen tetamu khas Malaysia, Gan Jiang Han.

Selain itu, Pengarah Urusan Kumpulan Gintell, Datuk Goh Cheh Yak; Pengawal Kewangan Kumpulan Gintell, Jordan Wong; Pengurus Besar Gintell, John Low dan Pengurus Kanan Pembangunan Perniagaan Gintell, Terrence Chang.

Selain itu, Pengarah Regal Path Sdn Bhd, Datuk Lee Whay Hoong dan Pengurus Besar, Kewangan Regal Path Sdn Bhd, Michelle Teoh hadir untuk menyaksikan bersama semasa upacara pemotongan riben perasmian Gintell.

Menurut kenyataan itu, Gintell juga memperkenalkan kerusi urut kesihatan, Gintell S5 Superchair, kerusi urut terbaru siri ‘S’ memberikan pengalaman urut yang baharu.

“S5 Superchair dilengkapi dengan teknologi urutan tangan Ai-R dan dilengkapi dengan teknologi Airbag Rollerball yang tercanggih di Malaysia,” kata kenyataan itu.Sumber