Diskoria dan Sheila Majid Akan Menggegarkan Zepp Kuala Lumpur pada 14 Jun 2024

Mendengar namanya sahaja sudah boleh membuat badan bergoyang dan ingin berdansa. Bayangkan bagaimana pula jika group yang menjadi pelopor muzik disko lokal Indonesia, DISKORIA, yang sedang hangat dengan single terkini, “Badai Telah Berlalu” (bersama Bunga Citra Lestari & Laleilmanino) berada di depan anda lalu mempersembahkan karya mereka secara langsung.

Dan itulah yang akan anda nikmati di Zepp Kuala Lumpur, pada 14 Jun 2024 ini! MY Deteksi bersama penganjur Sembang Kari Entertainment dan Tourism Malaysia berbangga membawakan satu-satunya konsert yang akan dibanjiri genre muzik disko menerusi A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID.

Ya, anda mendapat bonus berganda kerana penampilan perdana DISKORIA di Malaysia akan disertai pesohor seni tempatan yang bersinar di Nusantara, Datuk Sheila Majid sebagai penampilan khas.

“Ucapkan selamat datang kepada DISKORIA yang akan menyebarkan aura disko dan pesta dalam A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID pada 14 Jun 2024 ini di Zepp Kuala Lumpur.

“Selaku penganjur, kami di MYdeteksi bersama Sembang Kari Entertainment dan Tourism Malaysia berbesar hati dan berasa terhormat di atas persetujuan legendaris Datuk Sheila Majid sebagai penampilan khas.

“Mahu tahu bagaimana konsert berlangsung kelak saat DISKORIA ‘berpesta’ dan Sheila Majid menjadi ‘bumbu khas’, jangan lewatkan pertemuan bersama mereka dalam konsert ini.

“Ucapan terima kasih juga kepada JEMPUT DENGAR yang akan menjadi artis pembuka konsert ini,” kata Shafika Mazlan dari MYdeteksi.

Pertama kali berkongsi panggung bersama Sheila Majid, pendiri DISKORIA, Merdi Simanjuntak dan Fadli Aat punya harapan agar A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID mencipta magis dan membawa masa silam hadir ke dunia masa kini lewat persembahan mereka.

“DISKORIA sangat senang dijemput hadir ke Malaysia dan apa lagi di konsert perdana kami nanti yang menjadi tamu spesialnya adalah the one and only Datuk Sheila Majid. Nah bagaimana kelak konsert akan berlangsung, kami akan pastikan semua berpesta ria. Pulang ke masa silam muzik disko yang dinikahi teknologi kini,” ujar duo tersebut.

Jangan Lepaskan Peluang! Dengan itu jangan sampai terlewatkan untuk hadir di pesta A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID tanggal 14 Jun 2024 di Zepp Kuala Lumpur. Dengarkan lagu-lagu hits seperti “Balada Insan Muda”, “Pelangi Cinta”, atau “Serenata Jiwa Lara” dengan harga tiket:

  • SERENATA JIWA LARA (RM165)
  • SINARAN (RM165)
  • C.H.R.I.S.Y.E (RM220)
  • BADAI PASTI BERLALU (RM320)

Pembelian tiket boleh dibuat menerusi www.myticket.asia.

Sampai jumpa di A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID di Zepp Kuala Lumpur pada 14 Jun 2024 ini! Pastikan anda hadir dan merasakan malam yang penuh dengan pesta dan nostalgia disko!