SIRI ANIMASI YANG DINANTIKAN RAMAI, “EJEN ALI” MUSIM 3, AKAN DITAYANGKAN SECARA EKSKLUSIF DI DISNEY+ HOTSTAR MULAI 25 JUN

SIRI ANIMASI YANG DINANTIKAN RAMAI, “EJEN ALI” MUSIM 3, AKAN DITAYANGKAN SECARA EKSKLUSIF DI DISNEY+ HOTSTAR MULAI 25 JUN

Ejen Ali, siri animasi Malaysia yang digemari kembali ke tayangan musim panas ini dengan musim ketiga ditetapkan untuk debut eksklusif di Disney+ Hotstar 25 Jun. Musim ini akan menyaksikan Ejen Ali dan Ejen muda dari MATA Academyunite untuk pertandingan rahsia di Arena MATA. Plot rahsia untuk mengganggu MATA dan mendapatkan kawalan ke atas bandar futuristik Cyberaya akan terbongkar. 

Ejen Ali, ansuran terbaru francais Ejen Ali yang sangat popular, akan tersedia secara eksklusif di Disney+ Hotstar akhir bulan ini. Siri ini merupakan langkah terbaharu dalam misi berterusan Syarikat Walt Disney untuk mencari dan keluar serta berkongsi cerita tempatan terbaik dengan khalayak global. Perkongsian ini mencerminkan nilai yang kami letakkan pada kolaborasi kandungan untuk memperkasakan penglibatan khalayak, di dalam dan di luar Malaysia.

Siri animasi Ejen Ali telah dipilih oleh Disney+Hotstar, platform penstriman global dengan peminat animasi yang kuat. Noorhayati Maslini, Azi Shafian dan Azman Zulkiply mengulangi watak mereka dalam rancangan itu, manakala Usamah Zaid, Pengarah dan Ketua Penulis Skrip, serta Shafiq Isa, Pengarah Kreatif dan Suara, turut berperanan sebagai berbilang watak dalam siri ini. Penonton juga boleh mengharapkan untuk melihat urutan tindakan yang mengasyikkan yang dimungkinkan oleh kesan visual yang menakjubkan.

Ejen Ali Musim 3 ditayangkan sejak 25 Jun secara eksklusif di Disney+ Hotstar.