Setelah Mencetus Fenomena, Peminat Diraikan Di Majlis Tontonan Episod Kemuncak ‘Dendam Seorang Isteri’ dan Sesi ‘Meet & Greet’

Setelah Mencetus Fenomena, Peminat Diraikan Di Majlis Tontonan Episod Kemuncak ‘Dendam Seorang Isteri’ dan Sesi ‘Meet & Greet’

Astro dan pasukan produksi, Radius One Sdn Bhd, telah menganjurkan majlis menonton episod kemuncak drama itu serta “Meet & Greet” bersama peminat untuk mengucapkan terima kasih atas sokongan mereka di Teater Asia, Gombak, berikutan kejayaan drama “Dendam Seorang Isteri,” yang masih menjadi bualan ramai.

Fasha Sandha, Nad Zainal, Aidit Noh, Wan Raja, serta pelakon lain yang turut membintangi drama ini, antara pelakon terkemuka yang menyerikan sambutan itu. Persembahan lagu runut bunyi “Dendam Seorang Isteri” seperti “Getas” oleh Heidi Moru, “Geming Jiwa,” dan “Kesumat” oleh Rian Shain menambahkan lagi kemeriahan majlis.

Penceritaan yang memberi penekanan yang kuat terhadap pemerkasaan wanita serta aduan yang tidak dapat diselesaikan telah memukau penonton di Malaysia, membuatkan mereka terpaku sehingga ke penghujungnya. Hasil daripada minat dan sokongan mereka, “Dendam Seorang Isteri” kini berjaya mengatasi kesemua drama lain di saluran Astro Prima untuk menduduki tempat teratas bagi tahun 2022. Drama yang membangkitkan isu “pemerkasaan wanita” dalam pertikaian rumah tangga. , melepasi jangkaan dengan menerima lebih daripada 5.5 juta tontonan secara keseluruhan.

Selain itu, “Dendam Seorang Isteri” mendapat sambutan positif apabila ia dimasukkan dalam “10 program Teratas” dalam aplikasi Astro GO dan Atas Permintaan selama 4 bulan berturut-turut dari Mac hingga Jun 2022 dengan jumlah gabungan 150 juta minit dan 4.2 juta tontonan di Astro GO dan Atas Permintaan.

Kejayaan berterusan ini menyemarakkan hasrat Astro untuk mencipta drama tambahan yang berpotensi menjadi viral di kalangan peminat, bukan sahaja di media sosial malah menjadi bualan hangat pengguna internet.

Melalui penceritaan yang menarik, penonton boleh tertarik untuk menonton episod akan datang dan mendapat inspirasi untuk mengambil bahagian sebagai penyokong yang bersemangat. Bagi menunjukkan penghargaan mereka atas sokongan dan komitmen berterusan mereka, Astro ingin mengambil kesempatan untuk menjemput peminat tegar “Dendam Seorang Isteri” untuk menonton dua episod kemuncak yang akan tamat minggu ini.

Selain menunjukkan penghargaan, antara motivasi utama di sebalik penciptaan acara ini adalah keghairahan barisan pelakon drama untuk melihat semula wajah peminat selepas berbuka puasa bersama mereka pada Ramadan lalu dan mendengar reaksi mereka terhadap persembahan mereka secara langsung.

“Tanpa mereka, tiadalah saya di posisi sekarang. Saya rasa bersyukur kerana lakonan saya masih diterima dengan pujian yang hebat-hebat. Saya berikan yang terbaik dalam drama ini jadi saya harap mereka teruja dengan episod akhirnya”, kata Fasha Sandha yang memegang watak Amira dalam drama ‘Dendam Seorang Isteri’

Kehadiran pelakon wanita popular, Nad Zainal di majlis tersebut turut mendapat sambutan yang sangat meriah daripada peminat dan pihak media. “Watak seperti Kirana lah yang saya dambakan sejak bergelar pelakon. Saya telah memberikan dengan sebaiknya untuk watak ini supaya ia dapat menarik perhatian penonton walaupun berwatakan jahat. Terima kasih semuanya atas sokongan yang diberikan. Tanpa sokongan ini, drama ‘Dendam Seorang Isteri’ tidak mungkin mendapat sambutan yang hangat seperti ini”, tambah Nad Zainal.

Peminat barisan pelakon “Dendam Seorang Isteri” yang hadir pada majlis tersebut turut diberi peluang untuk menyertai sesi “Meet & Greet” bersama pelakon kegemaran mereka bagi mengeratkan lagi hubungan dengan mereka.

Dengan episod penutupnya yang dipenuhi jalan cerita terpendam dan urutan yang bakal mendedahkan konflik antara watak utama, Amira dan Kirana, “Dendam Seorang Isteri” sedia membuat kesimpulan. Bermula pada 21 Mac 2022, drama ini akan disiarkan selama 17 minggu setiap Isnin hingga Jumaat jam 6 petang. eksklusif di Astro Prima saluran 105. Ia juga akan tersedia untuk tontonan atas permintaan di Astro Box dan aplikasi Astro GO.