Berkonsepkan Sajian Tradisi Zaman Ke Zaman, pihak hotel menggabungkan sajian dari 14 buah negeri.
Selain itu, bagi meraikan kepelbagaian adat resam, masakan Cina, India, ala Barat dan Jepun juga termasuk dalam senarai bufet Ramadan.
Penulis menggemari kerabu kaki ayam Kampung Kerinchi (Kuala Lumpur), umai ikan merah (Sabah) dan talang masin cili bawang Pangkor dari Perak.
Kepada yang meminati masakan kampung, hidangan yang dicadangkan untuk anda cuba ialah ayam panggang/percik kuah putih, udang rendang daun kunyit, telur itik masak lemak Rembau, asam pedas ikan pari Merlimau, ikan patin masak tempoyak Temerloh dan nangka masak lemak Gelang Patah.
Pada masa sama, pihak hotel menyediakan dua tempat bufet sebagai pilihan kepada pengunjung iaitu di tingkat 4, Atrium dan di lobi Restoran Zende.
Berkenaan harga pula, RM120 bagi dewasa dan RM60 untuk kanak-kanak).