Panggilan Video Definisi Tinggi Dimungkinkan Melalui Keupayaan VoNR 5G OPPO Find X3 Pro

Panggilan Video Definisi Tinggi Dimungkinkan Melalui Keupayaan VoNR 5G OPPO Find X3 Pro

OPPO Find X3 Pro 1 ialah peranti OPPO pertama yang menyokong panggilan 5G Voice over New Radio (VoNR) pertama di Malaysia yang dibuat melalui rangkaian 5G secara langsung. Ciri ini membantu pengguna bertukar dengan lancar kepada panggilan video definisi tinggi sambil menawarkan kependaman yang jauh lebih rendah dan kualiti bunyi dan gambar yang dipertingkatkan, meningkatkan pengalaman panggilan video sama sekali. VoNR akan tersedia dalam siri perdana OPPo Find X5 Pro apabila rangkaian 5G SA dikomersialkan di Malaysia.

OPPO Find X5 Pro telah direka bentuk untuk memastikan susunan antena telefon akan memastikan pengguna boleh mendapat pengalaman terbaik bukan sahaja semasa membuat panggilan audio atau video tetapi juga menikmati kependaman rendah semasa menonton video atau semasa bermain permainan mudah alih. Telefon ini dibina pintar untuk mencari pengoptimuman rangkaian tidak kira di mana pengguna berada. Sebagai contoh, pengguna dapat mengurangkan masa pemulihan pemotongan dalam situasi seperti berada di dalam lif.

Mod Lif PPO Find X5 Pro boleh mengenal pasti senario pemutusan sambungan lif dengan bijak dan mengurangkan masa pemulihan pemotongan yang biasanya mengambil masa antara 30-120 saat kepada hanya 5 saat. Dalam kereta api berkelajuan tinggi, landasan kereta api dan kereta api bawah tanah, pengguna juga akan menikmati kebarangkalian penurunan rangkaian paling rendah pada telefon. Ciri Pengoptimuman Rangkaian Cari ini adalah bukti komitmen OPPO untuk membantu pengguna kekal berhubung dengan kehidupan digital mereka dan pengguna rakan kongsi melalui senario ketersambungan kehidupan sebenar.