LEGASI MELODI DITERUSKAN DENGAN AIN EDRUCE DAN HAZIQ HUSSNI

LEGASI MELODI DITERUSKAN DENGAN AIN EDRUCE DAN HAZIQ HUSSNI

Melodi, rancangan infotainment paling popular di Malaysia, terus mengiringi semua penonton TV3 yang setia pada hari Ahad. Melodi yang dinanti-nantikan, yang ditonton oleh peminat hiburan domestik dan dunia, secara konsisten menawarkan maklumat terkini tentang penghibur popular sambil turut mengingati untuk memasukkan berita menarik untuk penonton setia.

Melodi yang telah bersiaran selama 34 tahun mempunyai hos cemerlang seperti Ogy Ahmad Daud, Awal Ashaari, Fara Fauzana, Wahid, dan Nabila Huda. Kini giliran Ain Edruce meneruskan tradisi mengacarakan Melodi. Pada 3 Julai, Ain mula membuat persembahan dengan Melodi, dan pada bulan Julai, dia disertai oleh hos jemputan seperti Sharnaaz Ahmad, Shalma Ainaa, dan Izzue Islam. Personaliti Ain sebagai hos yang ringan tulang dan jenaka mendapat ulasan positif daripada majoriti penonton, membuatkan penonton gembira.

Sebagai pasangan hos tetap untuk musim terbaharu bermula Ogos, Melodi akan menggandingkan Ain Edruce dan Haziq Hussni. Siaran langsung rancangan itu hari ini disusuli dengan sidang media di Studio 3, Glenmarie, Shah Alam untuk mengumumkan pengacara tetap Melodi.

Kerana personalitinya yang mudah menyesuaikan diri, fleksibel dan boleh menyesuaikan diri dalam banyak suasana, Haziq Hussni telah dicadangkan sebagai hos program ini. Tidak dapat dilihat umum sebelum ini, Haziq sudah pasti akan mendedahkan aspek berbeza. Ain Edruce dan Haziq Hussni akan menjadikan hari kerja Melodi anda lebih menyeronokkan, jadi nantikannya.

Saksikan Ain Edruce dan Haziq Hussni yang luar biasa semasa mereka mengacarakan Melodi, yang ditayangkan secara langsung setiap Ahad jam 12.30 tengah hari. di TV3 dan distrim dalam HD di www.tonton.com.my

Layari www.xtra.com.my untuk butiran lanjut dan kemas kini terkini mengenai pengaturcaraan TV3. Lawati dan ikuti @TV3Malaysia di Twitter, Facebook, dan Instagram untuk profil media sosial rasmi @TV3 Malaysia.