GELAGAT NAKAL DARA AKAN MENCUIT HATI DI SLOT LESTARY

GELAGAT NAKAL DARA AKAN MENCUIT HATI DI SLOT LESTARY

Akan sentiasa ada konflik apabila Hariz dan Dara bertembung! Dara memaksa Hariz berlakon sebagai teman lelakinya semasa berada di kampung demi menyelamatkan diri. Dara tidak akan pernah jatuh cinta dengan Hariz memandangkan dia tidak sesuai dengan gadis Kuala Lumpur sepertinya ini. Adakah permusuhan ini akan berubah kepada cinta? Nantikan kesudahan drama romantik komedi lakonan Syafiq Kyle dan Riena Diana yang ditayangkan pada 24 Ogos pukul 9.00 malam. dari hari Rabu hingga Sabtu. Ia juga akan tersedia untuk distrim di iQIYI sehari selepas siaran TV3nya.

Barisan pelakon tempatan yang mengagumkan antaranya Riena Diana, Syafiq Kyle, Sean Lee, Shah Rezza, Rozita Che Wan, Afifah Nasir dan lain-lain bakal muncul dalam drama bersiri 20 episod terbitan OrangeTree Production Sdn Bhd ini.

Ibunya telah bersedia untuk menghantar Dara pulang ke kampung kerana tidak gemar dengan gaya luncur air yang agresif, tetapi sebaliknya meminta nasihat Kak Ros (Rozita Che Wan) tentang cara melatih dan melembutkan tingkah laku anaknya. Kerana berkongsi kedai runcit dengan bapa Hariz, Dara dan Hariz yang bergaduh di Kuala Lumpur kini bertembung di kampung halaman di Kuala Selangor.

Ibunya ingin memperkenalkan Dara kepada anak kawannya dalam usaha membentuk semula watak Dara menjadi seorang yang lemah lembut dan peramah. Dara mengajak Hariz menjadi teman lelaki sementaranya memandangkan dia tidak mahu dipaksa untuk bertemu lelaki itu. Dara mesti berikrar tidak akan jatuh cinta dengan Hariz sebelum dia menerima menjadi kekasihnya.

Mampukah Dara dan Hariz berbaik semula demi mengekalkan hubungan rekaan mereka? Adakah Dara mampu mengikut komitmennya untuk tidak jatuh cinta dengan Hariz? Jangan ketinggalan drama menyayat hati ini dalam slot masa Lestary, yang akan bermula pada 24 Ogos dan disiarkan setiap hari Rabu hingga Sabtu pukul 9:00 malam, serta di perkhidmatan penstriman iQIYI sehari selepas ia disiarkan di TV3. Selain itu, penonton boleh mendapatkan sari kata Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia percuma pada bila-bila masa dengan melayari www.iQ.com/local atau dengan memuat turun aplikasi iQIYI daripada App Store atau Play Store. Akses VIP ekspres untuk drama ini tersedia kepada pelanggan VIP iQIYI, membolehkan penonton menonton episod terbaharu 1 jam selepas ia disiarkan di TV3, manakala pengguna percuma boleh menonton 48 jam kemudian.

Sejak dilancarkan di Malaysia pada tahun 2020, iQIYI telah menunjukkan prestasi yang mengagumkan, meningkatkan pangkalan penggunanya dengan faktor 15 atau lebih. iQIYI disenaraikan sebagai perkhidmatan penstriman Asia teratas di Malaysia untuk pertumbuhan keseluruhan pada 2021 berdasarkan jumlah muat turun, jumlah pengguna aktif bulanan dan jumlah masa platform.

Lawati akaun media sosial TV3 di Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram (@TV3Malaysia, @dramasangat) untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai drama kegemaran anda.