DISNEY : AEON STAR REWARDS 2023 TUPPERWARE

DISNEY : AEON STAR REWARDS 2023 TUPPERWARE

Disney100 : AEON Star Rewards 2023 x Tupperware telah dilancarkan di AEON Mall Shah Alam pada 7 Januari 2023. Berlangsung sehingga Jun 2023 pada semua cawangan AEON, AEON BIG & MAX VALU PRIME STORES.

Banyak watak Disney seperti Snow White, Mulan, Moana, Mickey Mouse, Donald Duck dan banyak lagi diletakkan dalam produk Tupperware. Antara produk Tupperware yang ditunjukkan adalah seperti bekas makan, Round Eco Bottles dalam saiz 500ml dan 1000ml dan Botol Eco Friendly.

Produk Tupperware seperti botol air minuman dan bekas makanan

Bagi mereka yang merupakan peminat Disney100-themed retail pop-up. Bermula 7 Februari hingga 5 Februari 2023 menampilkan jenama tempatan seperti Forest, Giomax, Pustaka Sri Dunia dan banyak lagi di Concourse AEON Mall Shah Alam.

Pelanggan yang membeli barangan di AEON yang berharga RM30 dan ke atas berpeluang mendapatkan pelekat Walt Disney dan boleh menebus Tupperware edisi khas. Dengan penggunaan barangan Tupperware bertamakan Disney juga kita bersama boleh mengurangkan pembaziran penggunaan plastik dan pencemaran alam sekitar.

Tambahan lagi dengan sambutan Tahun Baru Cina yang akan datang nanti, para pelanggan dapat disajikan dengan pelbagai aktiviti yang menarik seperti tarian singa dan sebagainya. Jadi semua pelanggan AEON dijemput untuk meriahkan aktiviti itu.