DATUK SERI SITI NURHALIZA & JOHAN MENUTUP TIRAI EPISOD AKHIR ICSYVMY MUSIM KE- 5

DATUK SERI SITI NURHALIZA & JOHAN MENUTUP TIRAI EPISOD AKHIR ICSYVMY MUSIM KE- 5

I Can See Your Voice Malaysia, program popular yang kerap menarik sehingga 2 juta orang setiap episod siaran, kini berada di episod terakhirnya. Datuk Seri Siti Nurhaliza, vokalis terkemuka negara dan dikenali sebagai Ratu Pop Malaysia, akan muncul di Malaysia sebagai artis jemputan.

Adakah Datuk Seri Siti Nurhaliza yang berpengalaman selama 27 tahun dalam industri muzik tanah air dapat mengesan muslihat penyanyi luar biasa dan mencari vokalis sebenar untuk berduet bersama di pusingan akhir?

Sebagai tambahan kepada penyiasat biasa Dato’ Rosyam Nor, Janna Nick, dan Andi Bernadee, Johan, Wany Hasrita, dan Bob Yusuf membuat penampilan dalam episod akhir ICSYVMY5. Dengan telatah Johan yang sering menyelitkan jenaka spontan di luar jangkaan, episod ini pasti membuatkan penonton ketawa tanpa mengeringkan gusi dan berkecai perut. Saksikan juga perangai jenaka dan bersahaja Datuk Seri Siti Nurhaliza yang jarang dipertontonkan kepada umum.

Adakah Datuk Seri Siti Nurhaliza akan mendapat manfaat daripada kehadiran enam jawatankuasa penyiasatan ini, atau ia hanya menimbulkan masalah? Pada hari Ahad, 31 Julai jam 9.30 malam. di TV3, pastikan anda menonton supaya anda tidak terlepas.

ICSYVMY 5 ditaja oleh Digi sebagai penaja utama, Kinohimitsu dan Nivea sebagai penaja bersama, Hot FM sebagai rakan radio, Oh Bulan, Xtra, dan Senang Terhibur sebagai rakan kongsi digital. Jangan ketinggalan I Can See Your Voice Malaysia 5, dihoskan oleh Izzue Islam dan Ain Edruce, setiap Ahad jam 9.00 malam. di TV3 dan strim secara langsung dalam HD di http://www.tonton.com.my. Gunakan #ICSYVMY untuk memulakan perbincangan di media sosial.

Layari http://www.xtra.com.my/ dan ikuti akaun media sosial rasmi di Facebook, Instagram, dan Twitter di @TV3Malaysia untuk butiran tambahan dan perkembangan terkini mengenai rancangan TV3.