BMW Malaysia Persembahkan BMW 3 Series Edisi Terhad.

BMW Malaysia Persembahkan BMW 3 Series Edisi Terhad.

BMW Malaysia telah melancarkan Edisi Terhad BMW 320i M Sport Edition Baharu dan BMW 330i M Sport Edition Baharu, kedua-duanya dipasang secara tempatan dan dilengkapi ciri tambahan untuk meningkatkan pengalaman pemanduan premium sedan sukan terlaris Malaysia dalam segmen premium.

BMW 320i M Sport Edition Terhad Baharu tiba dengan Pakej M Sport, dilengkapi dengan tayar aloi ringan M 18-inci baharu dalam Gaya Double-Spoke 790 M. Melihat ke dalam, varian baharu itu juga dilengkapi dengan stereng sukan berubah-ubah dan Stereng kulit M, bersama-sama Antrasit Pelapik Bumbung Individu.

BMW 320i dan 330i M Sport Editions boleh dimiliki dengan pelan ansuran bulanan masing-masing bermula daripada RM2,663.00 dan RM3,237.00 (berdasarkan anggaran pinjaman 80% untuk tempoh lima tahun) dengan Easy Drive Financing Plan daripada BMW Group Financial Perkhidmatan Malaysia. Tawaran warna luaran untuk kedua-dua varian Edisi Terhad termasuk Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey serta M Portimao Blue. Upholsteri dalaman ditawarkan secara eksklusif dalam Kulit Vernasca Black.

Pelanggan BMW Group Malaysia akan menerima pengalaman Pemilikan Premium BMW Group Malaysia yang lengkap yang merangkumi:

  • Waranti Perbatuan Tanpa Had BMW 5 Tahun dengan Program Perkhidmatan Berjadual Percuma.
  • Talian Hotline Bantuan Tepi Jalan BMW dan Kemalangan.
  • Apl Mudah Alih BMW Group Loyalty+ – Kad Keistimewaan BMW.
  • Perkhidmatan BMW Dalam Talian.

Harga runcit yang dicadangkan untuk Edisi Baharu BMW 320i M Sport dan BMW 330i M Sport Baharu, termasuk Servis dan Pembaikan BMW serta Cukai Jualan dan Perkhidmatan (di jalan raya, tanpa insurans), adalah seperti berikut:

  • RM262,800.00 untuk BMW 320i M Sport Edition baharu
  • RM304,800.00 untuk BMW 330i M Sport Edition baharu