Isuzu lancar pakej aksesori tulen

Isuzu telah melancarkan dua pakej aksesori tulen khusus untuk trak pikap D-Max yang dikenali dengan pakej Titanium dan pakej Robust.

Pakej Titanium direka bentuk untuk meningkatkan lagi ciri premium trak pikap D-Max terdiri daripada pelbagai perincian termasuk pada lampu utama diberi kemasan krom, pelindung lampu belakang, pelindung pemegang pintu, pelindung tailgate, rocket plate dan door visor.

Untuk pakej Robust pula ia direka bagi tujuan kelasakan dan tampak lebih sporty dan garang, di mana pakejnya terdiri daripada pelindung lampu utama yang berwarna hitam mati, pelindung lampu belakang, pelindung pemegang pintu, pelindung pagar belakang, visor pintu serta pelindung bonet hadapan.

Di samping itu terdapat aksesori tambahan yang boleh dipilih bagi meningkatkan lagi ciri-ciri tersendiri kenderaan Isuzu. Pelanggan kini mempunyai pilihan untuk menambah pelindung bumper hadapan berwarna hitam mati.

Sorotan berita Sinar Turbo 2018. Terima kasih pembaca Sinar Harian dan follower Sinar Turbo. Kita jumpa tahun hadapan 2019 dengan wajah baru dan konsep baru. tungguuuuu… jangan lupa like komen dan share.. nak share news atau aktiviti kelab dengan admin pun boleh.. silakan.. pm tepi deh..Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *