Sejarah Bakal Dilakar, Pertemuan Pertama Di Malaysia Selepas 16 tahun ONew Bertemu Peminat Pada Julai Ini

Masa yang dinantikan telah tiba. Setelah 16 tahun berkecimpung dalam industri hiburan Korea Selatan, Onew, atau nama sebenarnya Lee Jinki, 35, akhirnya akan bertemu peminatnya di Malaysia buat kali pertama tahun ini. Berikut adalah butiran mengenai penampilan solo pertama Onew di Malaysia.

Fan-meeting yang dinamakan GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA akan diadakan pada 27 Julai 2024. Jangan ketinggalan untuk menyambut Onew dalam acara istimewa ini, yang diibaratkan sebagai ‘temu janji pertama’ dengan idola yang telah lama dinantikan.

Pertemuan bersejarah ini, yang dianjurkan oleh MND Sport & Event Sdn Bhd dan JS Concert Productions telah dijadualkan berlangsung di Stadium Malawati, Shah Alam, Selangor.

“MND Sport & Event Sdn Bhd & JS Concert Productions sangat teruja dan berbesar hati untuk membawa Onew buat kali pertama dalam sejarah penglibatan beliau selama 16 tahun dalam kerjayanya untuk menghadiri fanmeeting ini dan beramah mesra dengan peminat di Malaysia. 

“Kami berbangga memperkenalkan GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA yang akan berlangsung di Stadium Malawati pada 27 Julai 2024 sebagai acara yang tidak akan dilupakan oleh semua peminat tentang pertemuan utama ini. 

“Sebagaimana terujanya peminat untuk beramah mesra dan bertemu Onew buat kali pertama di Malaysia, kami sebagai penganjur akan memastikan bahawa GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA memenuhi jangkaan ‘temu janji pertama’ anda dengan sepenuh hati,” kata Harith Daniel dari MND Sport & Event Sdn Bhd. 

Onew sendiri meninggalkan mesej ringkas untuk semua peminatnyai: “Jumpa anda di GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA. Ada kejutan menanti anda dan saya tidak sabar untuk bertemu anda.” 

Dengan pelbagai pencapaian yang telah diraih sejak debutnya pada tahun 2008, MND Sport & Event Sdn Bhd yakin bahawa GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA akan mendapat sambutan luar biasa daripada peminat yang telah lama menantikan kehadiran solo Onew di negara ini.

Tiket dengan kategori dan harga (CAT 3 – RM258), (CAT 2 – RM358), (CAT 1 – RM558), (SEAT – RM858) & (VIP SOUNDCHECK – RM988) boleh didapati melalui www.myticket.asia 

Oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk menghadiri pertemuan bersejarah ini dan memulakan ‘kekacauan cinta’ dengan idola anda, Onew, melalui GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA di Stadium Malawati, Shah Alam, pada 27 Julai 2024.