Lengkapkan percutian dengan produk HUAWEI dari hanya RM8.97 sehari! Menarik kan…

Inspirasi Destinasi Menarik Percutian Impian > AKTIVITI > Lengkapkan percutian dengan produk HUAWEI dari hanya RM8.97 sehari! Menarik kan…

Lengkapkan percutian dengan produk HUAWEI dari hanya RM8.97 sehari! Menarik kan…

Hujung tahun ini kalau dapat pergi bercuti di mana-mana destinasi sama ada dalam atau luar negara mestilah best. Sebab semua orang pun sedang dalam mood bercuti, jadi tak adalah kita sahaja yang duduk sengal dalam pejabat sedangkan kawan-kawan yang lain post gambar mereka sedang bersuka ria.

Ada yang posing tepi pantai, ada yang makan best-best dan ada yang dalam kelab hiburan. Gambar dan video mereka pula cukup cantik. Jadi bila tengok tu rasa sakit hati juga. Kita pun nak bercuti, ada gambar dan video yang cantik untuk post di Facebook dan Instagram.

Bagi yang sedang merancang untuk bercuti, inilah masa yang ditunggu-tunggu sebab HUAWEI sekarang sedang buat promosi HUAWEI Together 2020 Travel Package. Pakej ini cukup jimat sebab kita akan dapat empat (4) barang HUAWEI dengan harga ansuran hanya RM22.13 sehari sahaja.

Apa yang ditawarkan dalam HUAWEI Together 2020 Travel Package?

HUAWEI Mate 30 series

Mula-mula adalah telefonnya iaitu HUAWEI Mate 30 series yang akan memastikan kita dapat sentiasa berhubung dengan sesiapa sahaja, di mana sahaja. Jadi walaupun sedang bercuti, kita tidak akan ketinggalan berita-berita hot dalam dan luar negara. Masih boleh bergosip.

Mate 30 Pro ini mempunyai Kirin 990 yang lebih berkuasa. Sensor SuperSensing RYYB dan Cine Camera RGGB 3:2 yang digunakan bukan sahaja besar dari segi saiz megapixel malahan saiz fizikalnya sendiri. Dengan saiz sensor 1/5.4″ dan 1/1.7″, ia adalah jauh lebih besar berbanding pesaingnya.

Selain itu, HUAWEI SuperCharge juga memudahkan kita untuk caj telefon dengan cepat dan tahan lama. Tak perlulah risau jika asyik nak caj sahaja.

Tidak rugi anda memiliki HUAWEI Mate 30 series ini kerana kelebihan kameranya akan menghasilkan gambar yang cantik dan video yang menarik.

Dah alang-alang bercutikan, mesti nak post gambar lawa-lawa di Instagram dan Facebook. Boleh juga simpan jadi kenangan. Jadi, tak perlu buang masa edit gambar guna filter atau app, gambar original sahaja sudah cantik.

Harga normal Mate 30 Pro ditawarkan adalah RM3,899.00

HUAWEI Tablet M6

Bila dah ada telefon Mate 30 Pro, lengkapkan pula dengan HUAWEI Tablet M6. Barulah ngam.

HUAWEI Tablet M6 ini adalah tablet dengan spesifikasi yang hebat seperti dijana Kirin 980, GPU Turbo 3.0, skrin 2K HD dan merupakan pertama di dunia yang menggabungkan Dolby Atmos dan Dolby Vision bersama pembesar suara Harmon/Kardon.

Audio dan kesan khas video adalah di peringkat kelas pertama. Begitu juga dengan bunyinya yang dikatakan terbaik dalam seluruh jenama tablet seiring dengannya.

Sementara tunggu flight, boleh lah main games dulu. Kalau berehat tepi swimming pool atau pantai, boleh juga tonton YouTube. Percutian pasti lebih santai dengan adanya HUAWEI Tablet M6.

Jadi dengan ciri-ciri ini kita boleh bermain game sampai lebam. Puas hati sangat ni.

Harga HUAWEI Tablet M6 ditawarkan adalah RM1,899.00

Gentle Monster x HUAWEI Eyewear

HUAWEI memang tahu cara travel yang sebenar. Tak lengkap tanpa cermin mata Gentle Monster x HUAWEI Eyewear.

Kaca mata pintar ini adalah hasil kerjasama dengan Gentle Monster. Paling best terdapat fungsi pintar iaitu kita boleh boleh menerima atau menamatkan panggilan hanya dengan cermin mata. Wow sangat macam James Bond.

Selain itu, ia juga membolehkan orang yang memakainya memainkan atau menghentikan lagu kegemaran jika kita nak buat aktiviti lain. Ia juga mengawal sokongan gestur, pengecasan nirwayar dengan kerangka pengecasan khas yang disertakan.

Sudah la nampak bergaya bila pakai cermin mata ni, lepas tu ada muzik sekali. Barulah syiokk!

Harga Gentle Monster x HUAWEI Eyewear ditawarkan adalah RM1,599.00

HUAWEI FreeBuds 3

Untuk melengkapkan lagi pakej HUAWEI ini turut disertakan adalah HUAWEI FreeBuds 3 iaitu fon telinga tanpa wayar yang cukup menarik. Kita nak bercuti, mahukan ketenangan jadi kadang kala kita perlukan suasana yang sunyi tanpa gangguan atau bunyi bising.

HUAWEI FreeBuds 3 rekaannya lebih ringkas dan selesa dipakai walau dalam jangka masa yang lama. Ia memberikan penyelarasan audio yang seimbang dan baik pada kedua-dua telinga anda.

Ia juga mempunyai dua saluran unik supaya kita tidak merasa kelewatan bunyi apabila menggunakannya.

HUAWEI FreeBuds 3 juga memberikan pengalaman bunyi yang selari dan memang real.

Ciri paling menarik pada HUAWEI FreeBuds 3 adalah sokongan untuk pembatalan bunyi aktif bagi menghilangkan bunyi latar dan pada masa yang sama meningkatkan output suara ketika panggilan mahupun mendengar muzik.

HUAWEI FreeBuds 3 turut mempunyai kesan stereo baik, kualiti bunyi yang jelas dan latensi ultra rendah.

Jadi kalau nak pergi bercuti ke, pergi hiking ke, membeli-belah ke, pakai je HUAWEI FreeBuds 3 ni, pasti lebih mudah guna fon tanpa wayar.

Harga normal ditawarkan HUAWEI FreeBuds 3 adalah RM679.00

Jom dapatkan HUAWEI Together 2020 Travel Package

HUAWEI Together 2020 Travel Package ini, dengan empat (4) barang, anda hanya perlu membayar sebanyak RM22.13 sahaja. Menarik!

Anda dapat telefon HUAWEI Mate 30 series serba canggih, HUAWEI Tablet M6 yang unik, Gentle Monster x HUAWEI Eyewear yang stailo dan HUAWEI FreeBuds 3 yang versatil.

Terima kasih HUAWEI kerana mencipta teknologi yang super power dan memudahkan dunia digital tanpa sempadan.

Jadi, apa tunggu lagi… produk Smartlife HUAWEI ini sesuai untuk semua gaya hidup dan keperluan yang berbeza. Apa yang menarik, tawaran pakej ini boleh dibeli secara berasingan.

Jadi, dengan pelan ansuran ini akan memudahkan rakyat Malaysia memiliki apa sahaja produk keluaran HUAWEI.

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pembelian boleh layari huaweitogether2020.3ex.com.my

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge