Lebih menyelerakan, jimat masa

Inspirasi Destinasi Menarik Percutian Impian > TRAVELOG > Lebih menyelerakan, jimat masa

Lebih menyelerakan, jimat masa

BIARPUN sibuk dengan tugasan harian baik di pejabat mahupun menguruskan anak-anak, tanggungjawab seorang ibu menyediakan hidangan untuk seisi keluarga tetap menjadi keutamaan.

Justeru, para ibu pastinya akan memilih menu yang bukan sahaja mudah dan cepat dimasak, malah lazat dan menyihatkan. Satu daripadanya ialah nasi goreng yang dilihat sebagai juadah ringkas dan seimbang dengan pelbagai bahan sampingan seperti nasi (bahan utama), daging, ayam dan sayur-sayuran.

Memahami situasi tersebut, Ajinomoto memperkenalkan Perencah Seri Aji Nasi Goreng Kampung yang memudahkan proses penyediaan sajian berkenaan.

Dengan adanya perencah yang kaya ramuan itu, golongan wanita kini tidak perlu lagi menghabiskan masa mengisar atau menumbuk bumbu bagi menyedapkan masakan nasi goreng kampung.

Perencah Seri Aji Nasi Goreng Kampung yang hadir dalam pek baharu dan logo lebih menarik tersebut dapat membantu memenuhi selera pengguna menerusi tiga langkah mudah hanya dengan menambah cili padi, ikan bilis dan belacan.

Seterusnya, anda boleh menikmati hidangan nasi goreng kampung yang lazat bersama ahli keluarga di rumah.

Selain Perencah Seri Aji Nasi Goreng Kampung, Ajinomoto turut menawarkan Perencah Seri Aji Nasi Goreng Cina, Perencah Seri Aji Nasi Goreng Ayam dan Perencah Seri Aji Nasi Goreng Ikan Bilis yang akan membangkitkan rasa sajian nasi goreng anda.

Perencah Seri Aji Nasi Goreng Kampung

Lokasi: Pasar raya utama dan kedai runcit di seluruh negara

Web: https://www.ajinomoto.com.my

Telefon: 1800-88-1001 (Perkhidmatan Pelanggan)Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge