KARNIVAL JOM HEBOH 2022 ACARA PADANG TERBESAR MALAYSIA KINI KEMBALI

KARNIVAL JOM HEBOH 2022 ACARA PADANG TERBESAR MALAYSIA KINI KEMBALI

Karnival Jom Heboh (KJH), karnival tahunan kegemaran ramai, kini kembali! KJH tahun ini akan dihoskan oleh DuitNow dan akan berlangsung di Anjung Floria, Putrajaya pada 25 dan 26 Jun (Sabtu dan Ahad) sempena Hari Rekreasi Putrajaya. Kami berharap dapat berjumpa anda semua di sana seawal jam 8:00 pagi untuk pelbagai aktiviti menarik!
Pelbagai booth dari TV3, TV9, DidikTV, Hot FM, Molek FM, Buletin FM, OH BULAN, SEISMIK, VOKET, Waktu Solat Malaysia, WOWSHOP, dan tonton dipersembahkan aktiviti menghiburkan serta penampilan istimewa dari barisan selebriti tanah air semasa Media Acara padang tahunan Prima Berhad. Belon udara panas juga disediakan untuk tetamu yang ingin melihat suasana sekitar Putrajaya dengan kos yang rendah dengan hanya menggunakan aplikasi DuitNow.
Sambutan di KJH diteruskan dengan tawaran hebat dan diskaun. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi pelawat pertama kerana anda layak mendapat hadiah unik KJH! Pengunjung berpeluang beramah mesra dengan artis popular seperti lakonan Melur Untuk Firdaus dan Risik Pada Hati, Meerqeen, Anna Jobling, Zara Zya, Ummi Nazeera, Sophia Albarakbah, dan ramai lagi di booth Media Prima Berhad. Pengunjung boleh menghabiskan hujung minggu bersama keluarga dengan menyertai aktiviti yang menyeronokkan seperti Karaoke Muzik-Muzik, bergambar, dan berbual dengan maskot Alif & Sofia dan Hang Omar Timor.
Siaran langsung Borak Kopitiam, Wanita Hari Ini, dan Melodi yang turut membawa keterujaan KJH kepada semua penonton TV3 tidak ketinggalan. KJH mempersembahkan Konsert Jom Heboh yang ikonik, yang sudah pasti akan menceriakan malam hujung minggu anda.
Konsert Jom Heboh yang akan berlangsung pada pukul 9.00 malam. selama dua malam berturut-turut, juga akan membuatkan pengunjung terhibur. Penyampai radio terkenal dari Hot FM dan Buletin FM, seperti AG, Ally Iskandar, Haiza, Ayu, Riena Diana, Muaz, Hawa Rizwana, dan Imran Aqil, akan mengacarakan persembahan itu. Ara Johari, Ashtin, kumpulan Masdo, Insomniacks, Xpose, Amsyar Lee, Ezad Lazim, dan lain-lain adalah antara artis yang bersedia untuk bermain.
Raikan Hari Rekreasi Putrajaya, anjuran Perbadanan Putrajaya, dengan acara menarik termasuk zoo haiwan peliharaan di Festival Pencinta Haiwan Putrajaya (PALOF), RV Town, Coffee Village, Pertandingan Memancing dan Flying Fox, untuk menyemarakkan lagi suasana di KJH. Aerobik, penalti mini dan bola boling adalah beberapa aktiviti lain yang tersedia. Karnival Jom Heboh, Acara Padang Tertua di Malaysia, seperti yang diakui oleh Malaysia Book of Records, sudah pasti akan menambahkan keseronokan pada hujung minggu anda sekeluarga.
Sebarkan keseronokan dengan menggunakan hashtag #JomHeboh dan #karnival di Instagram dan Twitter. Untuk maklumat lanjut layari www.jomhebeboh.com.my dan ikuti laman sosial rasmi di Facebook dan Instagram.