Huawei eratkan percintaan jarak jauh

Inspirasi Destinasi Menarik Percutian Impian > AKTIVITI > Huawei eratkan percintaan jarak jauh

Huawei eratkan percintaan jarak jauh

TEKNOLOGI mampu memastikan anda kekal berhubung, Huawei akan mengeratkan lagi percintaan anda! – Guru Cinta Huawei

Mari kita belajar tiga cara untuk memastikan keinginan cinta itu terus berkekalan.

Malahan, percintaan jarak jauh juga mampu diperkukuhkan dengan bantuan produk Huawei

Tips lengkap panduan perhubungan jarak jauh

“Percintaan jarak jauh sememangnya menguji kejujuran, kepercayaan dan kesungguhan antara dua insan. Biar apa pun, detik paling sukar untuk diharungi adalah rasa kerinduan kepada sang kekasih apabila saling berjauhan.

Seiring dengan pembangunan teknologi terkini, pasangan kekasih mampu terus berhubung dan saling ‘bertemu’ biarpun jarak memisahkan.

Anda bersama pasangan boleh menggunakan Huawei FreeBuds 3 jika menonton bersama.

Anda bersama pasangan boleh menggunakan Huawei FreeBuds 3 jika menonton bersama.

Huawei mahu berkongsi tiga cara terbaik untuk menghangatkan perhubungan cinta terutamanya bagi pasangan yang menjalinkan percintaan jarak jauh.

Cara pertama: Nova 7i menghangatkan percintaan

Kekal berhubung adalah perkara paling asas dalam perhubungan. Sudah pastinya, pasangan bercinta itu mesti memiliki telefon bimbit pintar terlebih dahulu kerana ia adalah kelengkapan utama untuk anda ‘tugasan harian’ seperti:

– Berkongsi perkara rutin masing-masing

– Panggilan video

– Mengirimkan video menarik dan mencuti hati kepada si dia

– Memastikan pasangan anda sentiasa menyimpan foto paling cantik atau tampan milik anda

Pengguna boleh membuat tempahan segera bagi Nova7i bermula hari ini sehingga 21 Februari (sementara stok masih ada).

Pengguna boleh membuat tempahan segera bagi Nova7i bermula hari ini sehingga 21 Februari (sementara stok masih ada).

Jadi aplikasi apakah yang perlu anda muat turun untuk memastikan kesemua perkara itu dapat dipraktikkan? Sebenarnya anda boleh menggunakan Huawei Nova 7i kerana kesan khas video swafotonya dilengkapi dengan pelbagai penuras TikTok, Kecerdasan Buatan Kecantikan juga menjadikan penampilan anda nampak lebih asli. Lebih menarik, Nova 7i mempunyai fungsi rakaman video perampingan pintar.

Anda boleh mengekalkan keintiman percintaan jarak jauh dengan komunikasi romantis apabila Nova 7i dalam tangan anda.

Cara kedua: Kolaborasi dua peranti selesaikan isu kerja dan cinta

Jangan biarkan kerja anda mengganggu perhubungan dan begitu juga sebaliknya. Sememangnya sesetengah orang merasa tergugat apabila membabitkan perhubungan. Walaupun pasangan itu sibyk dengan kerjaya, mereka tetap mahu pasangannya terus mengirimkan ungkapan demi ungkapan setiap hari.

Fungsi Kolaborasi Pelbagai Skrin antara telefon pintar keluaran Huawei dan Matebook D15 membolehkan anda melakukan kerja di pejabat dan menjawab pesanan daripada si dia dalam masa serentak.

Fungsi Kolaborasi Pelbagai Skrin antara telefon pintar keluaran Huawei dan Matebook D15 membolehkan anda melakukan kerja di pejabat dan menjawab pesanan daripada si dia dalam masa serentak.

Pastinya anda pula tidak mahu bos anda melihat anda ‘sibuk’ membalas kiriman pesanan di telefon bimbit?

Ini tips rahsia! Anda boleh menjadikan telefon bimbit pintar dengan komputer riba Matebook D 15 terbaharu sebagai pasangan ideal melalui teknologi Kolaborasi Pelbagai Skrin. Anda boleh memfokuskan kepada kerja anda sambil melayan pesanan daripada si kekasih dalam serentak. Hebat bukan!?

Jika cara itu masih mengganggu kerja anda, pasangkan telefon bimbit pintar anda dengan Huawei Watch GT 2 dan masalah anda boleh dianggap selesai. Dengan kombinasi dua peranti tersebut, anda boleh menjawab panggilan, memeriksa pesanan, mengukur denyut nadi dan macam-macam lagi. Jangan risau jika anda terlupa untuk mengecas peranti itu kerana bateri Watch GT 2 direka untuk tahan lasak dan mampu bertahan sehingga 14 hari.(bagi peranti 46mm Watch GT 2 sahaja manakala bagi peranti 42mm Watch GT 2 bateri mampu bertahan sehingga tujuh hari dengan syarat pengguna tidak menjawab panggilan telefon).

Watch GT 2 42mm juga boleh menjadi medium komunikasi anda dan pasangan ketika berjauhan.

Watch GT 2 42mm juga boleh menjadi medium komunikasi anda dan pasangan ketika berjauhan.

Bukan itu sahaja, anda juga dengan mudah dapat menetapkan gambar anda dan kekasih sebagai wall paper pada Watch GT2.

Cara ketiga: Huawei indahkan suasana saat dua kekasih bertemu

Detik paling mengujakan bagi pasangan yang bercinta jarak jauh ialah saat dapat bertemu. Tidak kira berapa lama tempoh pertemuan itu; makan bersama atau dapat menonton bersama, ia adalah momen paling indah dalam hidup.

Anda perlu dapatkan Huawei FreeBuds 3 yang mudah digunakan dan memiliki fungi Active Noise Cancellation. Ia membuatkan anda dan si dia seolah-olah berada di dunia tersendiri tanpa gangguan bunyi asing.

Sempena sambutan Hari Kekasih 2020, Huawei tidak hanya membuka tempahan untuk Nova 7i sahaja kerana terdapat beberapa produk keluaran terbaharu yang dijual hari ini.

Telefon bimbit Huawei Nova 7i Crush Green mampu mengeratkan percintaan jarak jauh anda.

Telefon bimbit Huawei Nova 7i Crush Green mampu mengeratkan percintaan jarak jauh anda.

Produk baharu Huawei

– Nova 5T Crush Green – RM1,399

– MateBook D 15 (8GB+256GB – RM2,299

– Y7P – RM699

– FreeBuds 3 Red – RM679

– WatchGT2 42mm Rose Gold – RM899

Percintaan lebih indah dengan hadiah melancong ke Maldives

Anda mesti berbelanja dengan produk Huawei yang terpilih bermula dari 10hb-16hb Februari kerana anda mungkin berpeluang memenangi 3 pasang bauchar melancong ke Maldives yang nilai keseluruhan sehingga RM36,000!

Caranya cukup mudah, anda hanya perlu mengimbas kod QR, jawab soalan dan isikan butiran peribadi serta resit pembelian anda.

Pemenang akan diumumkan melalui platform Facebook pada 14hb Mac depan.

Sekarang ini Huawei menawarkan pakej ubah suai yang berpadanan dengan selera masing-masing.. Nikmati tawaran O peratus faedah dan 0 peratus caj pemprosesan bersama pelan bayaran ansuran sehingga 12 bulan iaitu hanya RM4.87 sehari dengan pakej HUAWEI SMART LIFE 2020 bermula dari 22hb Februari (pakej ditawarkan untuk Nova 7i).

Untuk keterangan lanjur sila layari www.huaweitogether2020.3ex.com.my

Juga, jangan lupa untuk membuat tempahan Nova 7i segera dan maklumat lanjut boleh diperolehi di: https://shop.huawei.com/my/product/huawei-nova-7i atau berkunjung terus ke atau pergi ke Huawei Official Flagship Store (sementara stok masih ada).

Usah biarkan peluang keemasan ini terlepas dari genggaman anda!Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge