Adidas kembalikan memori jersi Juventus 1899

Inspirasi Destinasi Menarik Percutian Impian > GAYA HIDUP > Adidas kembalikan memori jersi Juventus 1899

Adidas kembalikan memori jersi Juventus 1899

BERTINDAK sebagai peneraju pakaian dan barangan sukan terkemuka dunia, jenama Adidas tidak pernah gagal dalam menghasilkan rekaan produk yang memenuhi cita rasa peminat setianya.

Terbaharu, penaja rasmi kejohanan bola sepak Piala Dunia dan Liga Juara-Juara itu memperkenalkan koleksi Jersi Juventus Utama Musim 2019/20 khas buat para penyokong kelab Itali tersebut. Ia menggabungkan rona hitam dan putih simbolik kepada warna ikonik Juventus.

Bagaimanapun, penerokaan rekaan Adidas tidak terhad pada kombinasi dua warna itu sahaja. Sebaliknya, ia menyuntik kelainan dengan jalur nuansa merah jambu yang terletak di tengah jersi. Biarpun merah jambu sinonim dengan golongan wanita namun, Adidas mempunyai alasan tersendiri.

Pemilihan rona lembut itu sebagai mengimbau momen jersi kelab bola sepak Juventus yang pernah menggunakan warna berkenaan pada tahun 1899 hingga 1903.

Menariknya lagi, jersi Juventus bukan sahaja ideal dipakai ketika menonton perlawanan di stadium malah sesuai dijadikan pilihan pada saat beriadah waima bersantai lantaran teknologi Climalite dan material poliester yang digunakan membantu menyerap peluh.

Selain jejaka, jersi Juventus juga tampak segar digayakan wanita yang gemarkan penampilan ringkas dan sporty.

Justeru, kepada peminat pasukan kelab bola sepak Juventus dan pengumpul jersi unik dan menarik, jangan lepaskan peluang mendapatkan Koleksi Jersi Juventus Utama Musim 2019/20 yang mula dijual pada bulan Mei lalu.

Ia boleh dibeli pada harga RM300 secara atas talian atau berkunjung ke butik Adidas di seluruh negara.Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge